Csaj, nem jár egyedül!

Nincs tej itthon, de van anyatejem!

Egy kreatív anya Amerikában, az iskolai süteményhez saját tejét használta fel. 

Anyatejet adott a borwniehoz, mikor észrevette, hogy elfogyott otthon a tej.

Amikor elmondta a szülőknek, mindenki felháborodott, de ezzel nem ért véget a történet, nem a szülök osztották tovább a történetet, hanem maga az anyuka, megértő füleket keresve az interneten.

Amit kapott, azt nem tette zsebre, durvábbnál durvább beszólások jöttek:

Sokan megvádolták, hogy lehet kábítószert fogyasztott vagy valami betegséget hordozhat és szegény gyerekekre milyen hatással lesz.

Ez egy testnedv, amihez senkinek semmi köze és az anya tulajdonképpen bűncselekményt követett el. Az anyatej,  olyan mint a vér vagy a sperma, betegségeket hordozhat, ezért ellenőrzik az anyatejet is a leadó helyeken is… 

A múltkor limonádét csináltam, elfogyott a víz, ezért vizeletet használtam.

Egy cikkben erről írt anya szerint, sok gyerekre a fia iskolájában is ráférne az egészséges táplálás, és mi lenne egészségesebb, mint az anyatej, bár ezt ironikusan jegyezte meg.

Anyatej felnőtteknek való fogyasztása is egy divathóbort, olyan mint a spermából készült receptek, valaki undorodik, más szívesen kipróbálja. “2011-ben például egy londoni étterem anyatejjel készített fagyit kezdett árulni. A 14 fontért, Baby Gaga néven…” Igaz ez legalább ellenőrzött anyatejből készült. 

Forrás:

boredpanda , nypost , origo , Harminc perc alatt a föld körül rádióműsor (2017.augusztus.13 12:30)

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!